Oletko sinä seuraava sosiaalisen median tähti?

Osallistu Pizza Hutin kilpailuun ja näytä luovuutesi maailmalle!

Pizza Hut käynnistää kilpailun löytääksemme intohimoisen ja lahjakkaan sosiaalisen median sisällöntuottajakyvyn, jolla on mahdollisuus työskennellä kanssamme nyt tulevana kesänä.

Oletko valmis näyttämään luovuutesi maailmalle?

Etsimme henkilöä, joka voi tuoda tuoreita ja mukaansatempaavia sisältöjä alustoillemme käyttäen omaa persoonaansa.

Tämä ei siis ole mikään toimistoduuni, vaan parempi termi voisi olla ’vapaa ja liikkuva tähtireportteri. Kilpailun voittaja pääsee työskentelemään kuukauden ajan yhteistyössä Pizza Hutin kanssa, luoden sisältöä, joka resonoi yleisömme kanssa eri sosiaalisen median kanavissa.

Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus, josta myös maksetaan! Kokemuksen lisäksi tämä saattaa olla ponnahduslauta kohti ammattimaisempaa sisällöntuotantoa niille, jotka siitä unelmoivat!


Valmis tähtäämään tähtiin?

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä meille esimerkki tuotetusta sisällöstä sinun tyyliisi, jonka julkaisemme omalla Facebook-sivullamme.

Ne 10 meille lähetettyä ja julkaistua sisältöä, jotka keräävät eniten jakoja 31.5.2024 mennessä, pääsevät finaaliin.
Finaalissa markkinointitiimimme ja muutama Pizza Hutin ulkopuolelta valittu henkilö muodostavat raadin, joka valitsee lopullisen voittajan.

12. toukokuuta alkaen otamme ilolla vastaan tuotettuja sisältöjä kaikilta, jotka uskovat, että heillä on sitä kykyä, mitä tehtävässä onnistuminen edellyttää.

Olet sitten sanojen velho, videon virtuoosi tai meemien mestari, haluamme nähdä, mitä osaat!

Lähetä paras sisältösi — teksti, video tai still-kuvat — ja valmistaudu valloittamaan Pizza Hut -faneja kansallisesti.


Säännöt:

 1. Kilpailu on avoin kaikille, joilla on laillisesti mahdollisuus tehdä Suomessa työtä korvausta vastaan. Osallistuja tai hänen lähiomaisensa eivät saa olla mukana lopullisessa finaaliraadissa.
 2. Kilpailuun osallistuminen: Otamme vastaan vain yhden itse tuotetun sisällön per henkilö.
 3. Kilpailun sisältö: Sosiaaliseen mediaan suunniteltu sisältö.
  • Sisältöformaatti: Osallistuja saa itse päättää, missä formaatissa lähettää tuotoksensa, kunhan se voidaan lähettää Facebook Messengerin kautta ja julkaista sellaisenaan (ilman editointia, konvertointia tms) Pizza Hutin Facebook-sivuilla.
   • Video muodossa toimitetun sisällön maksimi kesto 30sek.
  • Hyväksyttävät sisällöt: Sisällön tulee liittyä havaittavasti Pizza Huttiin. Esimerkiksi esiintyminen videolla, jossa on mukana Pizza Hutin tuote tai logo. Sääntönä on, että Pizza Hut -brändin liittyvä asia on mukana noin 50% sisällön kestosta.
  • Kielletyt sisällöt: Sisältö, sen tuottaminen tai julkaisu ei saa aiheuttaa haittaa tai vahinkoa kenellekään henkilölle tai yritykselle, ja tähän sisältyy myös tekijänoikeusloukkaukset. Loukkaavat sisällöt, joissa ilmenee esim. vihapuhetta, rasismia tai muita hyvän tavan vastaisia elementtejä, hylätään. Eli huolehdithan itse että postauksesi on kaikilta osin soveltuva.
  • Epäselvissä tilanteissa: Kilpailun järjestäjillä on viimeinen sana ja oikeus hylätä sopimattomiksi katsomamme sisällöt.
 4. Voittajan valinta: Finaaliin valitaan ne 10 julkaistua sisältöä, jotka ovat keränneet eniten jakoja kilpailun päättymiseen mennessä pe 31.5.2024. Osallistujien on sallittua kannustaa ystäviä, perhettä, seuraajia sekä faneja tykkäämään, jakamaan ja kommentoimaan julkaisua. Keinotekoinen (koneellisesti, ostettuna tai kilpailua varten luotujen tilien tai vastaavalla tavalla) tapahtuva jakojen kasvatus johtaa tunnistettaessa hylkäykseen.

Miten osallistua?

 1. Tuota sisältö.
 2. Lähetä se meille Pizza Hutin Facebook-kanavan kautta viestinä. (https://www.facebook.com/pizzahutsuomi)
 3. Arvioimme, että lähetetty sisälto on sääntöjen mukainen.
 4. Julkaisemme hyväksytyn sisällön Facebook-sivuillamme ja tagaamme lähettäjän.
  • Huom: Huolehdithan, että profiilisi sallii tägäämisen.
 5. Julkaisut saavat kerätä jakoja, tykkäyksiä ja kommentteja aina 31.5.2024 keskiyöhön asti, jolloin keräämme tulokset ja valitsemme finalistit.
 6. Finalistit saavat ilmoituksen Facebookin kautta pääsystään finaaliin.
 7. Lopullinen voittaja julkistetaan 10.6.2024, ja yhteistyö voittajan kanssa on suunniteltu alkavaksi 10.7.
 8. Voittajalle maksetaan 2500€ työkorvaus.

Onnea kaikille osallistujille!

Tee sosiaalisesta mediasta itsellesi työ!