Vastuullisuus on osa yrityskulttuuriamme.

Se todentuu toiminnassamme seuraavasti:
  • Henkilökunnan vaatetuksen hankintojen osalta teemme päätökset aina kestävän kehityksen periaatteella. Suosimme kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja, pitkään kestäviä vaatteita.
  • Kannamme vastuumme raaka-aineissamme ja mm. kaikki merenelävät ruokalistoillamme on MSC-sertifioituja.
  • Ruoka-hävikki pyritään kaikessa ravintola toiminnassa minimoimaan
  • Olemme täysin diskriminaatio vapaa työpaikka henkilökunnalle ja ravintolaketju kaikille suuntautumisesta tai vakaumuksesta riippumatta tai alkuperään katsomatta.
  • Tasa-arvoisuus sukupuoleen katsomatta korostuu ylintä johtoamme myöten. Meillä on sekä nais- että mies- johtoisia ravintoloita.
  • An “Equal Slice for Everyone” -vastuullisuusmotto on yksi kolmesta peruspilaristamme globaalilla tasolla, jonka tarkoitus on nimeomaan olla vahvasti ihmisten perusoikeuksien puolesta puhuja ja nousta vastustamaan epäoikeudemukaisuutta.
  • Henkilöstömme ja tiimimme turvallisuus sekä hyvinvointi on keskeisessä osassa kaikkea päätöksentekoa