Gluteeniton pizzamme on nyt aiempaakin herkullisempi – uusi pohja valikoimassamme!


🫲 🍕Ylpeänä esittelemme kehuja keränneen uutuuspohjamme: 🍕 🫱
Pienessä, vain gluteenittomiin tuotteisiin erikoistuneessa perheleipomossa leivottu uusi gluteeniton pizzapohjamme ei ole pannupizza – mutta silti aivan yhtä herkullinen ja rapsakka!

Pizza Hutin gluteeniton pizza valmistetaan aina käyttäen erillisiä, puhtaita työvälineitä, jotka ovat nimenomaan tarkoitettu gluteenittoman pizzan valmistukseen. Gluteenitonta pizzaa valmistettaessa otetaan aina uudet käsineet, täytteet mitataan omilla, erillisillä puhtailla astioilla, joita ei ole käytetty tavallisen pizzan valmistuksessa. Gluteeniton pizzamme paistetaan omalla, tähän tarkoitukseen soveltuvalla erillisellä paistoalustalla ja välissä on lisäksi leivinpaperi.
Paistaminen tapahtuu kuitenkin samassa uunissa, missä paistamme muutkin pizzat, mutta tavalliset ja gluteenittomat pizzat eivät ole kosketuksissa toisiinsa, eivätkä uunin pintoihin. Koska tiedämme, kuinka tärkeää on gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle välttää kontaminaatiota, emme lainkaan leikkaa gluteenitonta pizzaa valmiiksi asiakkaalle.
Paistamisen jälkeen valmis pizza siirretään erillisiä työvälineitä käyttäen paistoalustalta asiakkaan nautittavaksi lautaselle tai pizzalaatikkoon.

Uusi gluteeniton pohjamme on saanut gluteenitonta ruokavaliota noudattavilta asiakkailtamme kehuja – tule sinäkin maistamaan!

Saat gluteenittoman pizzapohjan valitsemallasi suosikkitäytteellä kaikista Suomen Pizza Huteista.
Tutustu gluteenittomien pizzojen valikoimaamme ja tilaa täältä.

Lue lisää gluteenittomasta ruokavaliosta: https://www.keliakialiitto.fi/kuluttajat/


Ainesosat:
GLUTEENITON tärkkelysseos (riisi, maissi, maissitärkkelys, GLUTEENITON kaura, tattari, tefheinä, peruna, tapioka), vesi, rapsiöljy, sokeri, suola, psylliumsiemenkuorijauhe, hiiva, saostusaine (ksantaani), leivinjauhe, bambukuitu, selluloosa (E464), emulgointiaine (E451)