Let's order something delicious

Rekisteriseloste Askur Oy Pizza Hut Finland

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste
REKISTERINPITÄJÄ
Askur Oy (Y-tunnus: 2034228-6)  

Aleksanterinkatu 21 H, 00100 Helsinki
REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ
Johan Sirén  

Sähköposti: marketing(a)pizzahut.fi
REKISTERIN NIMI
Askur Oy:n asiakasrekisteri
REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on osallistunut Askur Oyn järjestämään arvontaan ja antanut luvan henkilötietojen säilytykselle arvontaa ja tulevia tarjouksia varten.
REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on Askur Oyn asiakasrekisterin ylläpitäminen markkinointikampanjoita varten. Tietoja voidaan käyttää Askur Oyn toiminnan kehittämiseen ja tilastolliseen tarkoitukseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Askur Oyn omassa rekisterissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakkaalla on oikeus pyytää tietojensa poistamista rekisteristä ilmoittamalla siitä sähköpostitse marketing(a)pizzahut.fi tai rekisterinhoitajalle.
REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:  

• Henkilön etunimi  

• Sähköpostiosoite
TIETOJEN LUOVUTUS
Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Askur Oy:n käytössä, tietoja ei luovuteta ulkoisille tahoille, paitsi lainsäädännön niin velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle. Rekisteröitynyt voi poistaa henkilötiedot järjestelmästä ellei lainsäädäntö muuta vaadi.
REKISTERIN SUOJAUS
Rekisterin sisältöä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Askur Oyn sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Askur Oy:n suojatulla palvelimella.
Copyright © Pizza Hut Corporation 2022 All Rights Reserved
Version 1.16.27