Tervetuloa asioimaan Pizza Hut-ravintolaan.

Toimimme vastuullisesti ja yleisten suositusten mukaisesti. Ravintoloissamme on käytössä koronapassi paikalla aterioiville ja tilaustaan odottaville yli 16 vuotiaille henkilöille. Noutotilaukset voi noutaa. KÄytäthän maskia asioidessasi.

Olemme auki rajoitetulla kapasiteetilla. Olet meille tervetullut nauttimaan turvallisesti, sillä pidämme huolta siitä, että ravintoloissamme vallitsee korkea hygienia taso. Meillä on aina tarjolla käsidesiä ja työntekijämme käyttävät kasvomaskeja työskennellessään ravintoloissamme.
Safest. – sitä haluamme olla kanssanne.

Tässä muutamia käytännön asioita asioidessamme ravintolassamme:

– Kunnioitamme toinen toisiamme. Ethän tule flunssa-oireisena tai sairaana ravintolaamme. Henkilökuntammekin jää kotiin näissä tilanteissa.

– Käytäthän maskia ravintoloissamme, suojaat itsesi ja muut asiakkaamme. Henkilökuntamme on näin turvallisempaa työskennellä juuri sinua varten. Voimme jatkossakin turvallisesti hymyillä, tänä aikana maskiemme takaa. 

– Käytäthän käsidesiä tarpeen mukaan. Mielummin useammin kuin harvemmin. Tässäkin asiassa, kuten pizzoissamme, runsaus on valttia.

– Pidä riittävät turvavälit ( 1,5 – 2 metriä) muihin asiakkaisiin jonottaessasi sisään tai lounas aikana noutopöydästä ruokaa noutaessasi. Pieni hetki ennen makunautintoa virittää makuhermosi oikeaan tilaan ennen ensi – tai santsi-puraisua. Mainiota, eikö totta?

– Vaikka pizza on parasta sormin syöden, suosittelemme tällä hetkellä käyttämään ruokailuvälineitä hygienian parantamiseksi. 

– Henkilökuntamme pitää palautteesta. Kerro toki meille, jos jokin asia askarruttaa asioidessasi meillä tai jokin asia ei ole niin kuin sen mielestäsi pitäisi olla. Turvallisuus ja hygienia on meille kunnia-asia. Se on se Safest. 

– Yhdessä ja vastuullisesti me selätämme tämän tällä hetkellä koko maailmaa vaivaavan ei niin toivotun vieraan sekä turvaamme oman terveytemme. Toivomme erinomaisia makunautintoja ravintoloissamme. Niin ja maskeja voi käyttää myös ravintolan ulkopuolella, vaikkapa matkalla noutaessasi tuotteitamme kotiisi tai työpaikallesi. Ollaan silleen Safest.

Rakkaudesta pizzaan ja asiakkaisiimme,
Pizza Hut henkilökunta